بسم الله الرحمان الرحيم

::: معرفی موسسه آموزش عالی اجتهاد :::

رسول خدا حضرت محمد، صلوات الله عليه و آله و سلم، دو ارث مهم قرآن کلام الهی و عترت را برای امت اسلامی تا قيامت باقی گذاشته است که در تمام اعصار، فهم و درک و عمل به هر دو، تضمين دنيا و آخرت انسان است و حتماً مسير عبوديت را به سمت خداوند متعال هموار می‌کند.

ضرورت و لزوم تأمل و تدقيق و فهم اين دو گران‌بهای پيامبر اکرم، صلی الله عليه و آله و سلم، آية‌الله العظمی حاج ميرزا محمد حسن احمدی فقيه يزدی، قدس الله سره، را بر آن داشت تا دانشگاهی جامع برای بررسی و شناخت عميق موضوعات متنوع اين دو منبع نورانی ، تاسيس کند.

در حال حاضر بعد از اجرای چند دوره تحصيلی و خروجی موفق دانش آموختگان ، از علاقه‌مندان و پژوهندگان، برای تحصيل در رشته‏های موجود به شرح زير دعوت به عمل می‌آورد . رشته ‏های تکميلی در فصول آينده به اطلاع علاقه مندان خواهد رسيد.

ان‌ شاء الله بتوانيم به مدد الهی ، با اشراف و هدايت فقيهان عظيم الشان و تلاش  اساتيد برجسته و مجرب و محقق موسسه ، و با کوشش و اشتياق علمی و پژوهشی شما دانش پژوهان ، در سايه‌ی کريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه ، سلام الله عليها ، اهداف متعالی بنيان‌گذار موسسه آموزش عالی اجتهاد ـ يعنی تحليل و تبيين  موضوعات و معارف مکتب اسلام با محوريت ثقلين ـ را به تحقق برسانيم.

هیات موسس

هیات امنا