ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان کنکور سراسری٩٧

به اطلاع می‏ رساند:

ثبت نام در روزهای شنبه ٢٤ تا سه شنبه ٢٧ شهریور ماه از ساعت ٨ الی ١٤  انجام می‏ شود

آدرس محل ثبت نام: خیابان معلم غربی، معلم ١٠،جنب فضای سبز، کوچه شماره٢ (شهیدپروان)، پلاک١۴

:::مدارك‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌:::

١. اصل‌ شناسنامه‌ و یک برگ تصویر از تمام‌ صفحات‌ آنها

٢. اصل کارت ملی و دو برگ تصویر از پشت و روی آن

٣. شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ٤×٣ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

۴. مدرک نظام وظیفه (برای برادران)

۵. اصل حكم‌ مرخصی‌ سالانه برای کارمندان دولت‌ یا موافقت‌ كتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌

٦. اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) (برای دارندگان مدرک کاردانی)

٧. دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه(اصل یا گواهی مدرك تحصیلی دوره چهار ساله یا دوره شش ساله دبیرستان به همراه ریز نمرات)

٨. نظام جدید آموزش متوسطه (اصل مدرك یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی+اصل مدرك یا گواهی دیپلم متوسطه نظام جدید)

٩.ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی ممهور به مهر دبیرستان و آموزش و پرورش

١٠. اصل و كپی دفترچه بیمه (در صورت دارا بودن) اعم از خدمات درمانی، تامین اجتماعی، ارتش و...

١١. اخذ تاییدیه تحصیلی

اطلاعات تکمیلی در اطلاعیه سایت سازمان سنجش آموزش کشور

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان کنکور کاردانی به کارشناسی٩٧

به اطلاع می‏ رساند:

ثبت نام در روزهای سه شنبه٢٠ و چهارشنبه ٢١ شهریور ماه انجام می‏ شود

:::مدارك‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌:::

١. اصل‌ شناسنامه‌ و یک برگ تصویر از تمام‌ صفحات‌ آنها

٢. اصل کارت ملی و دو برگ تصویر از پشت و روی آن

٣. شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ٤×٣ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

۴. مدرک نظام وظیفه (برای برادران)

٦. اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم)

٧. ریز نمرات کاردانی

٨. تسویه حساب صندوق رفاه (در صورت بهره مندی از مزایای صندوق رفاه در طی دوران کاردانی)

٩. مدارك‌ تحصیلی‌ صادر شده‌ توسط مدیریت‌ یكی از حوزه‌های‌ علمیه‌ قم و خراسان، فضلا و طلاب كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ دوره ‌سطح ‌یک را گذرانده‌اند.

انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی جدید از روز یکشنبه ١٨ شهریور تا سه شنبه ٢٧ شهریور

شروع کلاس‏ های نیمسال اول از شنبه ٣١ شهریور ماه

ثبت نام در روزهای شنبه ١٧ و یکشنبه ١٨ شهریور ماه انجام می شود

::مدارك‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌::
١. اصل‌ و یك برگ‌ تصویر مدرك‌ كارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

٢. مدارك‌ تحصیلی‌ صادر شده‌ توسط مدیریت‌ یكی از حوزه‌های‌ علمیه‌ قم و خراسان، فضلا و طلاب كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ دوره ‌سطح ‌دو را گذرانده‌اند و تا تاریخ  ٣١ـ٠٦ـ٩٧ فارغ‌التحصیل‌ می‌شوند

٣. اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملی و دو سری‌ فتوكپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

٤. شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ٤×٣ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌
تبصره: ١٢ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ٤×٣ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ منحصراً برای‌ برادرانی‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالی‌، برای‌ آنان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ صادر می‌گردد.

٥. حكم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ كتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ كارمندان‌ دولت

فرصت استثنایی  (ثبت‌نام در مقطع کارشناسی بدون پرداخت شهریه)

موسسه‌ی آموزش عالی اجتهاد، برای سال تحصیلی جدید ( ١٣٩٧ ) از میان داوطلبان علاقه‌مند و واجد شرایط (آقایان و بانوان) در رشته کارشناسی پیوسته علوم قرآن و حدیث، با بسته‌های انتخابی زیر، از طریق آزمون سراسری و بدون آزمون ، دانشجو می‌پذیرد: